Tilaus- ja toimitusehdot

Reino Nordin -verkkokaupan (”Verkkokauppa”) tilaus- ja toimitusehdot yksityis- ja
yritysasiakkaille.

Tuotteen luominen ja tilauksen täyttäminen kestää 2-5 arkipäivää.

Toimitusaika perustuu tuotteen saatavuuteen ja toimituskohteen sijaintiin.

Kun tilaus on täytetty ja lähetetty, paikallinen postipalvelu tai yksi kansainvälisistä kuriiri kumppaneistamme toimittaa tilauksen lopulliseen osoitteeseen.

Toimituskohteet

Toimitamme maailmanlaajuisesti, mutta joihinkin maihin emme voi toimittaa toimituksia laillisten tai kuljetusyhtiöiden rajoitusten vuoksi.

Tullimaksut

Tilauksesi määränpäästä ja toimituspaikasta riippuen asiakkaiden on ehkä maksettava tullimaksuja. Maksut vaihtelevat tilauksen arvon, maan rajojen ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja tullimaksuista saat paikallisilta tulli viranomaisilta.

Palautuskäytäntö

Kaikki painovirheitä/vaurioituneita/viallisia tuotteita koskevat reklamaatiot on esitettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kuljetuksen aikana kadonneiden pakettien osalta kaikki reklamaatiot on tehtävä viimeistään 30 päivän kuluessa arvioidusta toimituspäivästä. Virheeksi katsotut korvaukset korvataan kustannuksellamme.

Mikäli sinä tai asiakkaasi huomaat tuotteissa tai muussa tilauksessa ongelman, lähetä vikailmoitus, jossa on yksityiskohtaiset tiedot ja kuvat viallisesta tuotteesta seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: info@reinonordin.com

Sellaisten tavaroiden toimittaminen, jotka on valmistettu kuluttajan eritelmien mukaan tai jotka on selvästi personoitu; 2. sinetöityjä tavaroita, jotka on avattu toimituksen jälkeen ja jotka eivät siten sovellu palautettavaksi terveydensuojelu- tai hygieniasyistä, siksi Myriad Brand Management varaa oikeuden kieltäytyä palautuksista oman harkintansa mukaan. Tätä käytäntöä ohjataan ja sitä tulkitaan englannin kielen mukaisesti, riippumatta käännöksistä, jotka on tehty mihin tahansa tarkoitukseen.

Palautusosoite on oletusarvoisesti asetettu varasto- ja tuotantolaitokselle. Kun saamme palautetun lähetyksen, sinulle lähetetään manuaalinen sähköposti-ilmoitus. Lunastamattomat palautukset lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen 30 päivän kuluttua. Jos laitostamme ei käytetä palautusosoitteena, olet vastuussa kaikista vastaanottamistasi palautetuista lähetyksistä.

Väärä osoite – Jos sinä tai asiakkaasi annat osoitteen, jonka kuriiri pitää riittämättömänä, lähetys palautetaan laitoksellemme. Olet vastuussa uudelleenlähetys kuluista, kun olemme vahvistaneet sinulle päivitetyn osoitteen ( jos ja kun tarvittaessa).

Lunastamattomat – Lähetykset, joita ei ole lunastettu, palautetaan laitoksellemme, ja olet vastuussa uudelleenlähetyksen kustannuksista itsellesi tai loppuasiakkaallesi (jos ja kun tarvittaessa).

Ilmoitus EU:n kuluttajille: Kuluttajien oikeuksista 25. lokakuuta 2011 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2011/83/EU 16 artiklan c ja e alakohdan mukaan peruuttamisoikeutta ei voida säätää: